Paternosti with monkfish, asparagus and cacio ricotta
Prep. time
30 Min.
Skills
Medium
Recipe for
4 people
Ingredients for 4 people
Paternosti lisci, 500 g
5 Tomatoes Pachino
1 small bundle of asparagus
1 chopped monkfish
2 mint leaves
Cacio Ricotta cheese, as you need
Extra virgin olive oil, as you need
Pepper, as you need
1 slice of garlic
Made with
Semolina Pasta
62 – Paternosti Lisci
Divella Paternosti lisci, monkfish, asparagus and cacio ricotta: have you ever taste a recipe like this?
1st Step
First we put the water to boil for the pasta and separate the hard part of the asparagus (stem) from the soft part (tip): put the tips aside and put the stalks in the water in which we then boil the pasta.
2nd Step
Once this water has changed color and has been flavored (about 10 minutes from the boil) take the stems and throw them away. We dip our spaghetti in this pot with the water flavored.
3rd Step
Let's prepare a sautéed with whole garlic and a drop of oil in a pan, adding after a minute the few pachino we have cut into quarters. After one minute, add the monkfish cutted into cubes and the tips of the asparagus.
4th Step
Everything will cook briefly and we will be ready to take the spaghetti from the pot into this pan.
Let's finish the cooking by skiping everything, adding gradually the cooking water (asparagus flavor), adding salt and pepper and adding the grated ricotta cheese to served the dish.
Questo sito utilizza i cookie per migliorare la navigazione. Non acconsentire potrebbe compromettere alcune funzioni.
Funzionale
Always active
L'archiviazione tecnica o l'accesso sono strettamente necessari al fine legittimo di consentire l'uso di un servizio specifico esplicitamente richiesto dall'abbonato o dall'utente, o al solo scopo di effettuare la trasmissione di una comunicazione su una rete di comunicazione elettronica.
Preferenze
L'archiviazione tecnica o l'accesso sono necessari per lo scopo legittimo di memorizzare le preferenze che non sono richieste dall'abbonato o dall'utente.
Statistiche
L'archiviazione tecnica o l'accesso che viene utilizzato esclusivamente per scopi statistici.L'archiviazione tecnica o l'accesso che viene utilizzato esclusivamente per scopi statistici anonimi. Senza un mandato di comparizione, una conformità volontaria da parte del vostro Fornitore di Servizi Internet, o ulteriori registrazioni da parte di terzi, le informazioni memorizzate o recuperate per questo scopo da sole non possono di solito essere utilizzate per l'identificazione.
Marketing
L'archiviazione tecnica o l'accesso sono necessari per creare profili di utenti per inviare pubblicità, o per tracciare l'utente su un sito web o su diversi siti web per scopi di marketing simili.